lördag 20 augusti 2011

Lite gulliga filmklipp med djur!

Nyss tränat

SANY6711

Precis kommit in efter en härlig löprunda tsm med lillen Skrattar världens bästa bamse hund som är så otroligt duktig följeslagare. Idag blev det 1 km på 7 min Ler skapligt endå känner jag eftersom att jag inte varit ut på 14 dagar. Idag har det mestadels varit jobb och sen hem till mamma på middag en sväng och sen hem och bara mysa.

Dagens Outfit

2011-08-12 14.11.05

Ändlös Kärlek

Kolla detta filmklippet så förstår ni vad jag menar:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/olyckor/article11886093.ab

Hund som skyddar sin skadade mamma

fredag 19 augusti 2011

H&M

Har ni sett H&M nya reklam! Blev helt stum när jag såg den och blir nästan lite stött av det hela att dom sjunger i bakgrunden Youre so thin och att tjejen är skin och ben. Vilka ideal kommer unga tjejer ha nu efter ha sett den reklamen?

Vacker

DSC_0332

Nu säger jag det……… nä det kan jag bara inte , tycker det inte ens själv eller?

Jag har som många andra tjejer otroligt svårt att se vad det är med mig som skulle göra mig snygg.

Men idag ska jag kämpa för mig själv och hävda istället att det finns massor med mig som är snyggt. Jag har dom längsta möjliga ögonfransarna som många tjejer avundas, jag har en helt perfekt rumpa som är aningen stor men det är sån jag ska vara, jag har dubbelhaka som visar mig att jag är mammas kopia. Jag må ha lite övervikt men älskar mina extra kilon som får mig att få kurvorna som får mig att se kvinnlig ut.

Jag är helt enkelt PERFEKT

Egopics

DSC_0219 Bb.mmDSC_0243DSC_0245DSC_0274DSC_0282

Mitt Ullared besök.

´Jag lovade igår att lägga ut några av mina inköp här på bloggen ifrån att jag var på Gekås Ullared så här kommer dom.

2011-08-18 11.32.052011-08-18 11.34.332011-08-18 11.32.122011-08-18 11.34.41

torsdag 18 augusti 2011

God natt sov gott

DSC_0245

Då ska jag ta och avrunda kvällen med en mysig kopp te och titta i min nya kokbok som heter 1001 cupcakes,kakor och andra förföriska frestelser. Imorgon ska jag iväg upp till Lillänge en sväng och titta på nya akvarieväxter och prata lite med personalen där.

Sov gott hörs i morgon

Dagens Outfit

SAMSUNG

Sommar känsla


Hemma och tar det lugnt! LCHF

2011-08-04 17.29.50

Sitter hemma vid det otroligt snygga skrivbord som älskling byggt under tiden som jag varit borta. Solen skiner och nästan helt vindstilla ute. Idag ska jag och Anders iväg och inhandla lite mat. Ska påbörja en ny kost och se om den är så bra som alla säger och se om det kan hjälpa mig att hålla en stadig vikt . Tror ni också har hört talas om den och den kallas LCHF och utgår på att man ska äta så lite kolhydrater som möjligt för att hålla insulin nivån i kroppen nere på en stadig nivå då insulin är kroppens största hormon som lagrar fett i kroppen inför svält men eftersom vi idag knappast har svält så är det heller inte nödvändigt för kroppen att arbeta för att förebygga inför en sån sak.

Har inte läst tillräcklig än om det men har mjukstartat under de 2 veckor jag varit nere i Göteborg och varit ute och rest och har inget annat än positivt att säga om det än så länge.

God morgon


God morgon Blogläsare.
kl är inte mer än 05:23 men sitter fortfarande på tåget och har precis vaknat efter en liten tupplur. Idag kommer jag troligen inte blogga så värst mycket under dagen men det hoppas jag är förståeligt då jag kommer sova och vila mycket när jag kommer hem och sedan när älskling kommer hem så blir det att visa honom vad jag köpt på Ullared under tiden jag var nere. Så ska jag lägga in lite bilder senare så ni också får se.
Ha det kämpe gött allesammans så ska vi äta lite frukost som underbaraste fam M skikade med oss.

onsdag 17 augusti 2011

Vi rullar

Vi rullar framåt ! Nu är vi på rälsen på väg hem mot Östersund . Var riktigt jobbigt att säga hej då men använde mig mycket av tankesättet som K har lärt mig under tiden jag varit nere hjälpte till viss del men det ramlade några tårar på kinden när vi åkte från huset och bästaste M och D. Har haft 2 helt underbara veckor med mycket roligheter men även tråkigheter.

ikväll blir det att ta det otroligt lugnt och försöka sova lite iaf.

Fotografering

Dagens fynd

Dagens shopping fynd


God morgon

God morgon. Är på väg ut och handla färdkost till ikväll. Bilden är tagen på en översvämmad bäck sedan söndagens ös regn.


tisdag 16 augusti 2011

God natt


God natt världen!
Dagen har varit helt perfekt, fick åkt iväg och handlat lite och fick köpt mig 2 par leggins i färgerna svart och grå ( som ni får se imorgon) sen blev det att åka hem och slänga ihop en tortilla tårta som middag och sen åka till stora syster en sväng och bara mysa.
Nu har jag kommit hem till fam M igen och det är sista natten som jag spenderar här i Götet för i morgon kl 19:02 så sätter jag mig på tåget hem igen, både otroligt jobbigt att åka här ifrån på samma otroligt skönt att komma hem och krama om min andra hälft och gosa med hundarna.
Nu är det sängen som gäller / puss puss

Mysan på språng


Ny design

Har lekt runt lite nu och hittade en design på bloggen som jag är riktigt nöjd med.
Vad tycker ni?

Bonprix Klänning

Trikåklänning
Sitter och har precis hittat min favoritklänning till min framtida klänning som jag ska köpa mig den dag jag har tränat lite mera och fått den super kropp jag vill ha.
Super snygg aftonklänning.

Trendig partyklänning. Ovandelen har dekorativ spets. Avtagbar brosch. 

God morgon


God morgon allihopa!
Idag skiner solen måttligt och det är lite varmare än igår. Dagens planer är att äta lite lunch om någon timma och sedan blir det att åka ut och handla lite mat och ingredienser inför middagen. Efter middag ska jag hem till syran en sväng och vara lite social . Sen blir det att vara extra mysig och social med familjen M för ikväll är sista kvällen jag har här så ska lägga extra krut på att verkligen mysa ihop mig med bästaste lillasyster M. Känns både jobbig men även mycket skönt att åka hem till Älsklingen och hundarna. 
Ha de gött!

måndag 15 augusti 2011

Träning och fitness


Sitter och läser en artikel om träningsmyter. Tänkte lista upp dessa för er.

1: Träning på tom mage förbränner mera: inte sant , man förbränner lika mycket i båda fall.
2:Du förbränner lika mycket när du joggar som att när du promenerar : inte sant, mycket mera arbete att hålla upp kroppen vid jogging än vid promenad, du förbränner upp till 30% mer när du joggar.'

söndag 14 augusti 2011

Det regnar!

Det regnar lite granna här i Göteborg just nu, det har regnat en hel del så vissa vägar har blivit avstängda och några bilar har fastnat i vattenmassorna.
Här är en länk som mer utförligt berättar hur det är här i Göteborg:

30 Månader



Idag firar jag och Älskling 30 Underbara månader tillsammans <3'

Iphone

Jag är inget direkt fan av iphone jag är nog mer hatare än fan faktiskt då jag blir lite förbannad att producenter utnyttjar namnet och inte bara förbättrar mobilerna så dom verkligen är bättre än övriga med tanke på vilket pris dom ligger på. Hittade en mobil som var något bättre än iphonen system mässigt och var 3 000 kr billigare än iphonen .
Vad har ni för reaktioner/ åsikter om det hela?

Vill ni läsa lite så har ni en länk här:

Ingen bra början


Jag är helt slut känns det som!
Hade jätte svårt att somna igår kväll, hemlängtan slog till lite för mycket och fick huvudvärk så låg och vred mig riktigt plågsamt länge innan jag fick somnat. Nu när jag vakna så mår jag illa och huvudvärk också så just nu är allt skit.
Gårdagens planer blev lite annorlunda än vad det var tänkt men det löste jag och M väldigt snabbt med att ta våra obligatoriska sommar bilder.
Blev riktigt nöjd med några av dom men ska ta en sväng till idag för att komplettera med fler.
Nu blir det frukost en sväng och sen duschen. 
Ha de gött allesammans!