lördag 27 augusti 2011

Mysan on the road

På väg till stan


Skruttan

Lillskruttan säger god morgon . Idag ser det ut att bli mulet men det är helt lungt jag och älskling ska ta moppen till stan idag.


fredag 26 augusti 2011

Fredag och sista arbetsdagen inför helgen!

Yep idag var sista arbetsdagen inför helgen! Skönt! Idag har vi haft riktigt bra med försäljning och många glada och nöjda kunder Ler

Nu har jag iaf kommit hem ifrån jobbet och hunnit äta lite middag och sett film. Ikväll har vi inte så mycket planerat utan bara vara kväll vilket verkligen uppskattas. Föresten jag köpte ju en ny ögonskugga igår! Här är en bild på hur det ser ut på ögonen:

2011-08-26 19.57.02

Dagens outfitt är även:

2011-08-26 19.57.17

Imorgon blir det Sweetcamp för mig och älsklingen ska bli jätte kul att åka dit och titta Ler

Europaeliten inom fmx (freestyle motocross) bjuder på en häpnadsväckande show tillsammans med skateboarduppvisning, bmxuppvisning, mässområde och musik från liveakter samt Dj´s. Arenan läggs på Stortorget och evenemanget är gratis.

(http://boka.visitostersund.se/EventGuide/View/Sport/Sweetcamp_Summer_149337)

onsdag 24 augusti 2011

Tillbaka hemma

image

Idag förbättrades en hel del : bättre förbränning och average speed är något bättre också nu håller jag tummarna att det ska bli ännu bättre nästa gång Skrattar

Pep

2011-08-24 19.05.13

Nu peppar jag inför löprunda idag! Har ingen större ork men ska görat endå! Precis ätit Älsklings underbara Tortilla tårta så nu blir det ut och springa och sen bara lite småplock och kolla över räkningar inför lönen imorgon.

Swedbank

Sitter på banken och vilar fötterna


Så fin

Så otroligt vacker som landade på min hand


Gotte grisen

Gotte gris till 100


Dagens Outfit

SANY7086

söndag 21 augusti 2011

Idag.

Idag har jag jobbat Ler riktigt kul idag då jag fick försöka vara själv i kök i omgångar och det gick riktigt bra.

Nu har vi ätit Kycklingen som jag marinerade igår tsm med kokt ris och Whisky sås riktig gott tyckte jag men tycket inte Anders. Solen sken på oss några timmar idag men just nu är det mulet och kallt. Imorgon jobbar jag samma tider sen är jag ledig i 2 dagar som är fyllda med en massa roligheter som jag ska berätta om mer senare. Ikväll ska jag mysa ner mig i soffan med en filt och leta i recepten vad jag ska baka mina lediga dagar.

Antingen gör jag något ifrån Tastelines hemsida tex : http://www.tasteline.com/Recept/Tobleronemuffins_2

Tobleronemuffins

Eller så bakar jag någon ifrån min super duper bak bok som jag köpte för några dagar sedan i Göteborg.

2011-08-21 19.12.35

Boken är helt klart en bok som kommer hänga med ett bra tag till innan jag lämnar ifrån mig den! Mycket bra upplägg och otroligt fint tema med rosa och blått som följer med i hela boken.

Träningen igår!

image

Så jävla nöjd SkrattarFår se om jag inte klår det i morgon Ler med tungan ute