fredag 21 september 2012

Allastudiem

Hej allihopa!
Idag ska jag tipsa er om en super hemsida som jag har haft mycket nytta av!
Det är en sida där du kan hitta dina studier! Ibland kan det vara krångligt att hitta sin utbildning och vad man vill studera men denna hemsidan gör det både kul och lätt att hitta sina studier.
Sidan har lätt upplägg där man kan välja mellan många konkreta ämnesval och programval.

När man väl hittat det man är intresserad att studera så finns det både information om utbildningen och en karta om var skolan finns och skolstarter inom den närmsta tiden.
Sidan innehåller även mycket nyttigt inom Löner som genomsnittet har, vilken efterfrågan som spås och var i landet svårigheter och tillgängligheten finns.

Något jag verkligen tyckte om var att lönestatestik sidorna även innehåller en Tänk På där lite information om vad man kan behöva tänka på.
Är man även intresserad om hur omvärlden ser ut med jobb och framtidens jobb så finns det en flik med artiklar som är till mycket nytta och mycket information och kul fakta finns under den fliken.

Sist men absolut inte minst finns en flik som heter studiefakta där du kan få information om hur du söker högskola mm.

Gå in HÄR och kolla själv :http://allastudier.se

1 kommentar:

Mikael sa...

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram